MDI samler forældre i et panel, der skal kvalificere og nuancere debat og viden om børnefamiliernes virkelighed. I panelet spørger vi løbende ind til en vifte af tidsaktuelle emner, der har tilknytning til hverdagen som forælder, til børn og til institutionsliv.

Panelet er åben for alle forældre.

Vi udsender med mellemrum elektroniske spørgeskemaer, som paneldeltagerene udfylder på nettet. Det tager ca. 5. min. pr. gang og man kan altid nemt framelde sig panelet igen. 

De besvarede spørgsmål genererer resultater, som vi analyserer og viderebringer, så der kommer tydelighed på hvad børnefamilier tænker og vil. Ikke kun i institutionerne og i MDI, men også i evt. medier og på den overordnede politiske bane. 

Derfor laver vi forældrepanel

Som paraplyorganisation bliver MDI løbende bedt om at bidrage med synspunkter der vedrører børn, børnefamilier og institutionslivet. I den forbindelse vil vi gerne være klædt bedst muligt på til at kunne viderebringe - eller selv - fremsætte synspunkter på et veloplyst grundlag. Derfor har vi brug for din mening!

Med forældrepanelet bliver det endnu nemmere for os at lytte til eksperterne i familieliv – nemlig forældrene. Har du også lyst til at være med, så tilmeld dig i dette link: KLIK HER.

Har du yderligere spørgsmål til forældrepanelet, så kontakt organisationskonsulent i MDI, Kirsten Birk Olsen på e-mail: kbo@mdi.dk eller ring på tlf. 33248100.

 

26. august 2013